בצל מנקה רעלים מהגוף
וגם שום
אבל טריים שלא עברו
טיגון, בישול וכדומה
כמובן שאין להפריז בכמות
יש לאכול אותם מיד אחרי הקילוף,
אחרת הם סופגים את הרעלים מהאוויר
ואז לאכול אותם זה לאכול רעלים.
אגב, ביצים, גם לא משאירים
חשופים אחרי קילוף או טיגון
גם הם סופגים רעלים מהאוויר.
אם גם הם סופגים רעלים מהגוף?
לא יודע.
ואם שמתם לב -
שלושתם לבנים
מה עוד בצבע לבן?
כדוריות הדם הלבנות בדם,
שנלחמות בחיידקים בגוף.
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.