אבוקגו, לכשעצמו, ירק ממש דוחה
הוא נראה, סליחה על הביטוי, כמו גוש חרא ירוק ומחוספס
ומה שבפנים עוד יותר מגעיל-
גרעין ענק (רמאות לשמה),
מעט ממרח שמזכיר
שגם אם זה נורא בריא, זה קודם כל נורא, ורק אחר כך בריא
ולא הייתי מורח אבוקגו
גם אם היו משלמים לי בפרוסות
אגב, כשאומרים שאבוקגו בריא - למה בדיוק מתכוונים?
הרי גם גזר בריא לעיניים
אבל אם נדחוף אותו לארובות העיניים
הוא כבר לא יהיה כל כך בריא...
הוא סתם יושב שם במטבח ולא עושה כלום
בדרך כלל הופך לחום
אחר כך משחיר
ומה זה הטעם הזה, לכל הרוחות?!?!?!?
זה כמו לאכול משחת נעליים
לא יותר
לא פחות
ממש גועל נפש
עד היום
לא ברור, מה עבר בראשו
של מי שפיתח
את הדבר הבלתי מזוהה הזה
הוא לא מעורר הזדהות אצל אף אחד
אז מי קונה אותו בכלל, מי???
כנראה אנשים עניים עד כדי כך שהם חייבים להתפשר
על אבוקק. |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.