New Stage - Go To Main Page

אלפרד יארקייב
/
מתכון לשפרדס פאי

רכיבים: בצל, שום, ערמונים, פטריות פורטבלו, פטרוזיליה, עלי
מרווה.
1.5 ק"ג תפוחי אדמה, 1 ק"ג בשר בקר טחון.

הכנות מקדימות:
מפשירים את הבשר (שעתיים של הפשרה במים פושרים מספיקה)
ערמונים לחמם בתנור בחום 220 מעלות כרבע שעה
מבשלים תפו"א מקולפים עם מעט מלח

מטגנים במחבט כ-2 בצלים עם 6 שיני שום קצוצות,
מוסיפים - 3 פטריות פורטבלו חתוכות מעט גס
ערמונים מקולפים
כ-6 עלי מרווה
מטגנים כ-2 דקות ואז מוסיפים את הבשר - מטבלים במלח ופלפל גס
ומטגנים עד שהבשר מגיע לצבע חום ומטוגן כך בכל מרכיביו.
אחרי שהבשר מוכן שופכים את תוכן המחבת לתבנית ומיישרים.

מטגנים בשמן זית 2 בצלים
בינתיים מאדים את תפו"א על אש קטנה.
מוסיפים את הבצל המטוגן, מתבלים במעט מרק עוף, מלח, פלפל. תוך
כדי בחישה מוסיפים 3 ביצים.
את הפירה המוכן יוצקים על הבשר, מישרים ועושים חריצים קטנים עם
מזלג. שופכים פירורי לחם וזולגים מעט שמן זית מעל.

מכניסים לתנור ב-180 מעלות ל-45 דקות.



היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
בבמה מאז 19/5/07 17:57
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
אלפרד יארקייב

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה