New Stage - Go To Main Page

ירדן שם בדוי
/
הוראות הכנה לעז

למי שרוצה לבשל עז לפי המתכון הסודי של סבתא רבה רבה שלי,
לוחמת "הפרות הקדושות".


חומרים:

חצי קילו בשר סינטה איכותי
חלב (יותר אחוזי שומן יותר טוב)
בירה שחורה
אבקת אפיה
כמה אבני מדבר
2 ביצים
קצת מהה
קמח
קרח מהחלל (עדיף משביל החלב)
תבנית גדולה

הוראות הכנה:

טחן את הבשר וערבב אותו עם החלב ועם כפית מהה.
שים על האש בסיר קטן לרבע שעה.
בינתיים, ערבב אבקת אפייה עם 2 ביצים, כוס קמח, אבני מדבר, קרח
מהחלל ובירה שחורה.
ערבב את כל המרכיבים ושים אותם בתבנית, ולתנור - בערך חצי
שעה.
הוצא החוצה ותן לזה להתקרר.



היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
בבמה מאז 17/7/06 23:29
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
ירדן שם בדוי

© 1998-2025 זכויות שמורות לבמה חדשה