ירדן שם בדוי / הוראות הכנה לעז |
למי שרוצה לבשל עז לפי המתכון הסודי של סבתא רבה רבה שלי,
לוחמת "הפרות הקדושות".
חומרים:
חצי קילו בשר סינטה איכותי
חלב (יותר אחוזי שומן יותר טוב)
בירה שחורה
אבקת אפיה
כמה אבני מדבר
2 ביצים
קצת מהה
קמח
קרח מהחלל (עדיף משביל החלב)
תבנית גדולה
הוראות הכנה:
טחן את הבשר וערבב אותו עם החלב ועם כפית מהה.
שים על האש בסיר קטן לרבע שעה.
בינתיים, ערבב אבקת אפייה עם 2 ביצים, כוס קמח, אבני מדבר, קרח
מהחלל ובירה שחורה.
ערבב את כל המרכיבים ושים אותם בתבנית, ולתנור - בערך חצי
שעה.
הוצא החוצה ותן לזה להתקרר.
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
|