[ ביית אותי ]   [ עדיפה ]   [ עזרה ]  [ FAQ ]  [ אודות ]   [ הטבלה ]   [ דואל ]
  [ חדשות ]   [ אישיים ]
[
קול-נוע
]
 [
סאונד
]
 [
ויז'ואל
]
 [
מלל
]
 
New Stage
חיפוש בבמה

שם משתמש או מספר
סיסמתך
[ אני רוצה משתמש! ]
[ איבדתי סיסמה ): ]


מדורי במה







ירדן שם בדוי
/
הוראות הכנה לעז

למי שרוצה לבשל עז לפי המתכון הסודי של סבתא רבה רבה שלי,
לוחמת "הפרות הקדושות".


חומרים:

חצי קילו בשר סינטה איכותי
חלב (יותר אחוזי שומן יותר טוב)
בירה שחורה
אבקת אפיה
כמה אבני מדבר
2 ביצים
קצת מהה
קמח
קרח מהחלל (עדיף משביל החלב)
תבנית גדולה

הוראות הכנה:

טחן את הבשר וערבב אותו עם החלב ועם כפית מהה.
שים על האש בסיר קטן לרבע שעה.
בינתיים, ערבב אבקת אפייה עם 2 ביצים, כוס קמח, אבני מדבר, קרח
מהחלל ובירה שחורה.
ערבב את כל המרכיבים ושים אותם בתבנית, ולתנור - בערך חצי
שעה.
הוצא החוצה ותן לזה להתקרר.







loading...
חוות דעת על היצירה באופן פומבי ויתכן שגם ישירות ליוצר

לשלוח את היצירה למישהו להדפיס את היצירה
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
7 מכות דווקא לא
הולך. מכה לכל
יום? אולי נלך
על 10, וניתן
בסוף כזאת מכה
על השושלת -
בנים בכורים,
משהו?

הקופירייטר של
אלוהים גורם לנו
לטבול אצבע עשר
פעמים.


תרומה לבמה




בבמה מאז 17/7/06 23:29
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
ירדן שם בדוי

© 1998-2025 זכויות שמורות לבמה חדשה