ככה זה.
אתה הולך לאטליז ובוחן. יש נקניקיות, יש המבורגרים, יש בשר
פשוט ויש יקר.
יש די מוזנח ויש די מושקע.
יש גדול ויש קטן. יש יפה ויש פחות.
אומרים שדבר יפה הוא דבר שגורם הנאה לחושים.
אז זהו? ככה נבחר בשר? לפי כרטיס הביקור שלו? אם הוא נראה טוב
או לא?
מצד שני זה די אבסורדי... מה? ניקח את זה שלא נראה טוב?
הבעייתיות היא שיש כל כך הרבה בשר, כמו ב"על האש".
כשאנשים הולכים ל"על האש" (או יושבים ב"על האש") הם לא חושבים
אם הם רעבים או לא. הם לא חושבים על הצורך לשבוע או איך כרגע
בשר יועיל להם בחיים.
הם רק רוצים עוד. אין צורך בפיתות או בסלטים, זה רק סותם את
התיאבון.
כמעט כל אחד שרואה המון בשר בסיר, ועוד את החתיכות על המנגל,
מבין שהוא צריך לקצץ בסלטים ובפיתות.
כמובן נא לא לשכוח שבלי בשר לא נוכל להתקיים. כמובן, האדם
המציא לעצמו תחליפים כמו לכל דבר. והם בשלהם, נמצאים בקונפליקט
תמידי עם התעשייתיות שבבשר. אתה לא אוכל בשר? אנשים שואלים,
אבל למה?
אני אוהב בשר.
אני פשוט חושב שהטעם בבשר הרבה פעמים גורם לנו לשכוח שאנחנו
אוכלים בשר כדי להיות שבעים. כמובן שמדי פעם נאכל כי זה טעים,
ולא כי זה משביע או כי יש בזה דברים שחיוניים להמשך הקיום
שלנו.
ובסוף אתה מוצא את עצמך אוכל טופו יבש עד סוף החיים שלך, או
שמן כמו יאכטה מכל הבשר שאכלת.
ובכל אחת משתי האפשרויות תוהה לעצמך, כשאתה כבר בן 90 ולא יכול
בכלל ללעוס או לעכל בשר, זו היתה הדרך הנכונה?
האם אפשר לאזן בין השניים?
אפשר לרצות לשבוע, ומדי פעם שסתם יהיה טעם טוב בפה?
מצד אחד, אתה אומר, פעם ב... נתקלים בסוג בשר חדש וזה כייף. זה
יוצר אצלך ציפייה לכשתטעם משהו חדש, ואז גם אתה משקיע באותו
סוג חדש יותר.
מצד שני, אם לא תנסה לאכול סוגי בשר חדשים, לא תדע איזה אתה
הכי אוהב.
מצד שלישי, אם כל הזמן תנסה סוגי בשר חדשים תהיה עסוק בלנסות
סוגי בשר ולא בלשבוע כי כל הזמן תחשוב אם יש עוד סוגים שעדיין
לא טעמת, ואז איך תדע מה טוב לך?
או אולי זהו? זאת התשובה? תנסה עד שלא תרצה לנסות יותר, ואז
תבין שמצאת את הבשר הכי טוב לך? שאתה הכי אוהב?
הייתי אתמול במסיבה.
שוק בשר.
פשוט שוק בשר. |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.