מתכון מושלם לפרידה
הזהרה למתכון זה יכול להיגרם תופעות לווי כגון:
חולשה, שינוי תדמית, התאבדות, ועוד דברים קיצונים במקצת
אופן הכנה:
2 כוסות כעס
4 כוסות בכי
כוס אחת של תקווה
שבוע שלם לבחוש את כל התערובת בגעגועים.
אם נשאר קמצוץ של אהבה אז רצוי להוסיף לטעם הטוב,
אך להיזהר לא לשפוך יותר מידי כי הטעם עלול להפוך למר.
כף קדושה של מחשבות בלתי פוסקות
והעיקר לא לשכוח להוסיף אכזבה, כי רק ככה הפרידה תהיה מדהימה.
להמשיך לערבב בגעגועים.
לקראת הסוף להכניס לחום גבוה של 250 מעלות ולשים לב שהתערובת
לא תתפוצץ.
להשאיר כמה דקות בחוץ לצינון לפני שמכניסים להקפאה.
טיפים לסיום רצוי להגיש אותה קרה וצוננת.
אך אפשר גם להגיש אותה חמה ולחכות שתצטנן בדרך.
כל מי שאכל את מה שהוא בישל לעצמו שלא יתפלא אם הוא גם השמין
בדרך,
או נגרם לו נזק ממנה.
הרי פרידה זה דבר מסובך ומלא בדברים מעמיסים וכבדים.
לא למהר להכנת המתכון, אבל לא לשכוח שהמתכון הזה פשוט וקל
להכנה
והטעם שנשאר, לא עוזב אותך לעולם. |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.