New Stage - Go To Main Page


שאומרים לך להרתיח שמן
לפני שאתה שם תפו"א לצ'יפס
או שניצלים או שקשוקה או לא יודע מה
ורק אחרי שהשמן רותח -
להכניס את האוכל -
זו קנוניה! של האשכנזים
שאולי תשכח את השמן והוא יבער
וכל הבית שלך יעלה באש

שים שמן וגם את האוכל
ורק אח"כ תבעיר את הכיריים,
כדי שלא תהיה דלקה
האוכל ייצא בדיוק אותו הדבר.

וגם לא שמים מים בסלט כדי "שיהיה מיץ",
המיץ זה מהירקות עצמם.



היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
בבמה מאז 21/2/24 13:08
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
הנרי ג'וי באפט

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה