אתה אוכל פסטרמה על גחלים
עם החומוס הכי טוב בארץ
עם הפלפלים הירוקים החריפים הכי טריים
אפילו בא לך לשים פרוסות עגבנייה רעננות
אבל נמאס לך לאכול לחם
גם פיתות או בגטים
אתה פותח את האריזה
ואוכל את נתחי הפסטרמה הפרוסים כמו שהם
אחרי זה אתה קונה פסטרמה שלם ופורס אותו בעצמך
אחרי זה - זה סלאמי, לא נקי, אבל יותר טעים
אחרי זה אתה כבר מתמחה בנקניקים משובחים חריפים,
שספוגים ביין משובח
אחרי זה אתה קונה סיגרים קובניים
ומאפרה מכובדת תואמת מזכוכית ירוקה.
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.