New Stage - Go To Main Page


מבשלים ספגטי במים עם שמן
קצת שמן כדי שהספגטי לא יידבק
מטגנים בצל
בשמן
אל תחכו שהשמן ירתח, הוא עלול להתלקח
הבצל מונע מהשמן להתלקח
מערבבים את הבצל עם רסק עגבניות,
כמה כפות לפי הטעם
מוסיפים מלח-פלפל שחור
מערבבים
לאחר שהספגטי התבשל והבצל מוכן,
מסננים את הספגטי -
במים זורמים בתוך מסננת -
מחומרים משמרים שהשתחררו בו,
ושמים אותו קר בסיר נקי
מוסיפים את תערובת הבצל
מערבבים
מחממים על האש, אש קטנה
מגישים.



היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
בבמה מאז 27/9/18 14:20
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
כלבי אשמורת

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה