מבשלים ספגטי במים עם שמן
קצת שמן כדי שהספגטי לא יידבק
מטגנים בצל
בשמן
אל תחכו שהשמן ירתח, הוא עלול להתלקח
הבצל מונע מהשמן להתלקח
מערבבים את הבצל עם רסק עגבניות,
כמה כפות לפי הטעם
מוסיפים מלח-פלפל שחור
מערבבים
לאחר שהספגטי התבשל והבצל מוכן,
מסננים את הספגטי -
במים זורמים בתוך מסננת -
מחומרים משמרים שהשתחררו בו,
ושמים אותו קר בסיר נקי
מוסיפים את תערובת הבצל
מערבבים
מחממים על האש, אש קטנה
מגישים. |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.