אני לוקח את הבצק ומשטח אותו עם מערוך
שופך עליו רוטב עגבניות,
ואז הרבה גבינה צהובה מגורדת
מפזר זיתים ללא גלעין...
תוקע לתנור הרבה זמן בחום גבוה
מוציא ואוכל חם
ואז מקיא הכול באסלה, איזו פיצה מגעילה...
הכי טוב לאכול פלאפל או שווארמה,
ב"פלאפל אבי" עם מיץ תפוזים פז. |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.