גמרתי עם הדלועים האלה, עכשיו אני מגדל עגבניות
זה יותר מועיל למשק, למעיים, ולתאווה,
וגם כן לתחושת הנקמה
אפשר לקצוץ אותן ולהכין מהן סלט
אפשר לרסק אותן ולהכין מהן רוטב לספגטי וקציצות
אפשר לעבד אותן ולהכין מהן קטשופ לסינים
(מה לא עושים בשביל הסינים)
אפשר לבשל אותן ולהכין ממולאים,
ואפשר להכין מהן משקה עגבניות מרווה ובריא,
רק צריך להוסיף קצת מלח
וכמובן אפשר פשוט לנגוס בהן,
אבל הגדול מכולם - אפשר למצוץ אותן,
ישר מדמה האדום עגבנייה של האדמה,
שלקחה לעצמה דם רב בכל-כך הרבה מתים,
ואנחנו פורעים את החוב במציצת דמה של האדמה,
בגידול עגבניות דם טעימות.
לבריאות!
(גם מלפפון נותן המון...) |