כל היום אנחנו אוכלים שניצלים
אנחנו קוראים להם "שניצלונים",
או לפעמים "שניץ" ביחיד
בבוקר אנחנו פותחים את היום עם שניצל בלחם,
וחתיכות ירקות במלח
בערב אותו הדבר,
רק עם סלטים מירקות מטוגנים במקום טריים
ובצהריים...
פירה עם שניצל, או
ספגטי עם שניצל, או
אורז עם שניצל, או
תפו"א עם שניצל, או
שניצל עם שניצל, שזה גם טעים
(לפעמים אורז אדום,
לפעמים אורז צהוב, ולפעמים
אורז ירוק. כן, יש דבר כזה.)
יש לנו מקרר קטן שקנינו במיוחד לשניצלים.
במקור הוא מיועד למשקאות קרים, גבינות וכאלה,
אבל לשניצלים הוא מאוד מתאים.
לעולם איננו מקפיאים את השניצלים!
זה הורס את הטעם,
אבל זה מחייב אותנו לבצע תחלופה מהירה,
אחרת השניצלים יתקלקלו.
לכן 5 ימים בשבוע אנחנו יוצאים לקניות,
וקונים שניצלים
בכל מיני גדלים, בכל מיני סוגים,
ארוזים או מחנויות בשר (ושניצלים)
קפואים או טריים
רזים או שמנים
עם פירורי לחם או לא
עירומים או לבושים
זכרים או נקבות
ירוקים או סגולים
עניים או עשירים
יפים או מכוערים
טובים או רעים
אנחנו אוכלים אותם בכמויות. |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.