נטע מיזלס / את הבשר הרך הרך הזה |
את הבשר הרך הרך הזה, המתיישן,
לפרוס דק-דק,
ולטגן.
או דווקא, להשאירו חי (ונא)
לטפטף לימון ולהמתין
שיסיים להתפתל.
את הבשר הזה,
הרך,
לפרוס, לחתוך,
ולתבל.
לצד המנה, מומלץ להגיש:
מעט רמיזות מטאפיזיות, כמה להטוטים לשוניים
ואנקדוטה אחת נוגעת
על קשרי אוהבים.
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
|