New Stage - Go To Main Page

בארי שחר
/
טעם לפגם

אחרי שנים רבות של מחקר
הצליח גונדי לפתח טעם חדש לחלוטין.
הוא פנה למשרד לרישום פטנטים ושם,
בניגוד לציפיות,
הפטנט נרשם תוך יומיים.
תוך חצי שנה יצאו לחנויות
מסטיקים בטעם לפגם,
גלידות בטעם לפגם,
סוכריות בטעם לפגם...
המכירות היו מסחררות,
דגנים בטעם לפגם נמכרו טוב במיוחד.
הם שינו את טעמו של חלב דל-שומן
עד שהיה כמעט נסבל.

ראה גם: Cornflakes



היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
בבמה מאז 18/9/09 17:45
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
בארי שחר

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה