אחרי שנים רבות של מחקר
הצליח גונדי לפתח טעם חדש לחלוטין.
הוא פנה למשרד לרישום פטנטים ושם,
בניגוד לציפיות,
הפטנט נרשם תוך יומיים.
תוך חצי שנה יצאו לחנויות
מסטיקים בטעם לפגם,
גלידות בטעם לפגם,
סוכריות בטעם לפגם...
המכירות היו מסחררות,
דגנים בטעם לפגם נמכרו טוב במיוחד.
הם שינו את טעמו של חלב דל-שומן
עד שהיה כמעט נסבל.
ראה גם: Cornflakes |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.