- היום אני רוצה לאכול לפני הגן.
- טוב חמודי. רוצה טוסט?
- כן.
- רגיל או משובח?
- רגיל.
- יותר קל (רגיל זה טוסט פתוח בטוסטר-אובן. משובח זה טוסט
סגור, שקוראים לו גרילד צ'יז סנדוו'יצ', במחבת כזה, שמועכים)
לוקחת פרוסת לחם שיפון עם גרעיני חמניות. מניחה עליה פרוסת
גבינה צהובה. חותכת ומסדרת את חתיכות הגבינה לכיסוי מלא של
הפרוסה. כמה דקות בתנור וזה מוכן.
מוציאה וחותכת לחצי. הגבינה הרכה נמשכת אחרי הסכין.
מצרפת כמה חתיכות מלפפון מקולף ויש ארוחה.
גל לוקח חצי טוסט ונוגס.
מביט בחצי השני, במבט של גילוי ואומר:
- זה כמו הבטן שלך, מקומט!
- נכון., אני עונה.
והוא מחייך אליי בהערצה. |