New Stage - Go To Main Page

ארז נעים
/
איך לבשל חתול

חתול ברוטב שמנת ופטריות.

מצרכים:
חתול (עדיף ג'ינג'י)
שמנת
פטריות
בצל
תבלינים (מלח, פלפל שחור גרוס)
אפשר להוסיף בזיליקום - לא חובה.

תחילה קוצצים את הפטריות והבצל לחתיכות דקות ומטגנים בשמן דק,
רצוי שמן זית.
בזמן שהפטריות והבצל על האש מכניסים את החתול לסיר עם מים
רותחים למשך 10 דקות על להבה גבוהה. אפשר להוסיף את הזנב. יש
כאלו שמבשלים את הזנב במים חמים וכך יש להם ציר חתול, אני
אישית מעדיף ציר עוף.
ברגע שרואים שהבצל הזהיב והפטריות התרככו מוסיפים את השמנת
ומבשלים על אש קטנה.
רצוי שלא לאכול חתולי רחוב כי אי אפשר לדעת איפה הם היו ואולי
יש להם מחלות. גם יונים זה כשר אבל אף אחד לא צד אותם ברחוב
ומטגן אותם.
כשרואים שהשמנת מתחילה טיפה להצהיב מוסיפים מלח ופלפל לפי מידת
הצורך.
לאחר 10 דקות שהחתול במים מוציאים אותו מהסיר, מסננים ושוטפים
במים קרים על מנת להפסיק את פעולת הבישול. חותכים את החתול
לרצועות או לקוביות קטנות, כל אחד על פי העדפה אישית.
גם על חתיכות החתול אפשר להוסיף מלח ופלפל ואפשר להוסיף לשמנת
גם את הבזיליקום.
מוסיפים את החתול לרוטב השמנת ומערבבים עד שכל החתול מכוסה
ברוטב.

צורת הגשה: מוזגים את החתול ברוטב השמנת לצלחת עמוקה ומניחים
מסביב לדופן הצלחת את הזנב.

לצמחוניים מביננו אפשר לעשות את אותו המתכון עם ספגטי במקום עם
חתול.
בתאבון.



היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
בבמה מאז 29/7/05 6:50
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
ארז נעים

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה