אז מה הקטע עם הפסיפלורה?
איך היא חדרה אלינו לתודעה בבת אחת?
הרי היא תמיד היתה פה, מאז ומעולם, אך משום מה בשנה האחרונה
פתאום כל אחד דורש לשתות/ לאכול/ להריח פסיפלורה, מבלי לדעת
איך נראה בכלל הפרי האקזוטי הזה...
לכל פרי פתאום דחפו את הפסיפלורה - מנגו-פסיפלורה,
תפוח-פסיפלורה וכו'.
צפיתי בטלוויזיה. בכל פרסומת שניה אני רואה איזו פסיפלורה
מרקדת על המסך...
גלידת אפרסק-פסיפלורה, שמפו עם פסיפלורה ועכשיו חדש - מרכך
כביסה בריח פסיפלורה.
בכל בית קפה שמכבד את עצמו תראו לצד הגרניטות והברד קפה, את
הגרעינים השחורים הצפים בתוך המשקה הכתום והמוזר.
כל אחד ששומע פסיפלורה ישר קופץ כמו כלב שמירה ששמע רחש.
ראיתי מישהו אוכל במסעדה ורואה בתפריט מרנג פסיפלורה לקינוח -
הוא לא הזמין את זה אלא אמר לאשתו:
"אה, תראי מאמי, יש פה מרנג פסיפלורה... טוב, אז מזמינים יחד
עוגת שוקולד?"
ולמסעדה בכלל אין את המרנג, הוא פשוט מופיע בתפריט.
המסקנה -
אנשים בכלל לא אוהבים את הפסיפלורה. הם פשוט נהנים להגיד
פסיפלורה...
שימו לב כמה פעמים אני בעצמי רשמתי פסיפלורה...
אז עד שלא יגיע הטרנד הבא - אנחנו תקועים עם פרי שיש לו שם של
מחלת גרון.
אכלתי השבוע קרמבולה. נו, הפרי הזה בצורת כוכב.
אני מהמר שזה יהיה הפסיפלורה הבאה, כבר ראיתי את זה בשמפו.
אפילו שמתי 10,000 ש"ח על המניה של הקרמבולה.
רק צריך להרגיל אנשים להגיד קרמבולה. חכו... |