אני
מבשלת לי שיר חדש
הוא מתחיל כבר
לזרום בעורקים,
מתוק טעמו
כתפוח בדבש
וריחו כמו גן של ורדים
מוסיפה לו סוכר
וקליפה של לימון,
וניל וציפורן
קמצוץ קינמון
וקורט של זנגוויל
שמנת או גיל
או אולי
רוטב סויה ובר-בי-קיו
בנוסח של פיוז'ן
או של קוויזין ניו.
הקארי יקרוץ למזרח הרחוק
הכורכום לזה הקרוב
וכאן החמוץ יתמזג במתוק
יין רוזה ריחני ועשיר
או לבן או אפילו אדום
שיתנו גם ארומה וטעם לשיר.
קטשופ לצבע טבעי ועמוק
וברנדי חריף לפלמבה
בסוף כמובן את המלח אזרה.
(רק שאת התבשיל
לא אקדיח) |
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.