עכשיו ראסמי, לכל הרעבים, זה המתכון, אם באמת בא לכם, נסו
להכין :
חומרים:
1 גביע קרם פרש 42% מסדרת השף הלבן
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
1/2 ק"ג בצק פילס מעדנות
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
100 גרם אבקת סוכר
1 כוס חלב תנובה
2 כפות אבקת סוכר
400 גרם תות שדה
אופן ההכנה:
1. פותחים את הבצק, כאשר הוא מונח עדיין על הניילון, וחותכים 2
מלבנים של 20X25 ס"מ.
2. משמנים 2 תבניות אפייה ומניחים בהן את הבצק (כדאי להעזר
בניילון לצורך הרמת הבצק לתבנית אולם אסור לשכוח להוציא אותו).
בעזרת מזלג מחוררים את הבצק כדי למנוע תפיחה יתרה.
3. מחממים תנור לטמפ' של 180 מעלות ואופים עד קבלת צבע זהוב.
מצננים ובוזקים מלמעלה את אבקת הסוכר.
4. מקציפים בקערה את שמנת הקרם פרש, השמנת המתוקה, החלב,
הסוכר והאינסטנט פודינג עד קבלת קרם אוורירי ומוצק.
5. מניחים במגש מלבן בצק אחד ומורחים עליו מחצית מכמות הקרם.
מניחים את המלבן האפוי השני מעליו ומורחים שוב ביתרת הקצף גם
בצדדים.
6. פורסים את התותים השטופים לשניים ומניחים מלמעלה באופן
שיכסה את הקרם.
7. מצננים במקרר כשעתיים לפחות.
הערה: עוגה זו יש לפרוס בעדינות באמצעות סכין חד ומשונן.
כל הזכויות שמורות ל"מופע הבולבולים של מיקו" ©
עידן ועומרי
|
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.