ג'ינדו מעיין / שוקולד מריר |
בארון נח שוקולד מריר
מה הוא סודו? מה הוא מסתיר?
הוא שוקולד או שהוא מריר?
בעודי מפשיטה אותו בפראות
קורעת ממנו את בגדיו
אני לא מצפה ממנו להרבה
הרי מריר הוא
בלי רחמים אני שוברת ישר
בלב ליבו של השוקולד
חתיכה אחת בתוך פי,
אני קצת מופתעת
איך הוא כל כך מריר
אך עדיין נשאר מנומס...?
אם כן באיז שלב
הפך להיות מריר?
מה גרם לו להיות כזה?
שכן בל נשכח
את הדברים הטובים והמתוקים ביותר
עושים מאיבריו
בארון נח שוקולד מריר
הוא מחוספס- עדין
כהה- רגיש
ואחרי הכל מפתיע
כמה שהוא מנומס...
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
|