ערן פ / על החלמון |
למה לצהוב של הביצה קוראים חלמון?
שאלה עם שתי תשובות וללא מוסר השכל-
1 כדי שלא יתבלבלו עם הלבן של הביצה (שקוראים לו חלבון).
2 אנא עארף? אבל זה מזכיר לי שפעם אכלתי ביצה וחשבתי שחבל
שהצהוב של הביצה הוא כזה נוזל ומלמעלה כי אם הוא ישפך הוא
ירטיב את הלבן היבש שכבר לא יהיה לבן ובטח שלא יבש. ואז חשבתי
שבטח בגלל זה מיצרים את הצהוב עם הקרום הדק הזה- כדי שאח"כ אם
הוא ישפך לא יבואו אליהם בתלונות. ובסוף חשבתי שזה מגיע לי
כאלה בעיות אם על זה אני חושב...
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
|