[ ביית אותי ]   [ עדיפה ]   [ עזרה ]  [ FAQ ]  [ אודות ]   [ הטבלה ]   [ דואל ]
  [ חדשות ]   [ אישיים ]
[
קול-נוע
]
 [
סאונד
]
 [
ויז'ואל
]
 [
מלל
]
 
New Stage
חיפוש בבמה

שם משתמש או מספר
סיסמתך
[ אני רוצה משתמש! ]
[ איבדתי סיסמה ): ]


מדורי במה









מרפי'ס?


מרפי'ס?


מרפי'ס?


מרפי'ס?
מצא את ההבדלים


מרפי'ס?
!!!יאמי!!!


מרפי'ס?
עכשיו רק נותר ללכת לישון




כולם מוזמנים לערב שוקו בדירתי שבירושלים (בגילה יותר קר!)


דבר ראשון: כול הזכויות למשקה הנפלא הזה שמורות לגל גורן הנפלאה!
http://stage.co.il/Authors/28837

דבר שני: מתכון?
מתכון!


שוקו-גל

רכיבים:

2 חבילות שמנת מתוקה
סוכר (כמה שאתם אוהבים)
הרבה שוקולת מריר מקובעה (חתוך לקוביות)
קינמון
אגוז מוסקט
הל
ציפורן (מעט... מעט!)
וניל

אופן ההרכנה:

בסיר קטן (לא יותר מידי) ממיסים את הסוכר לקרמל, לאחר שרוב הסוכר נהפך
שקוף-צהוב וקצוותיו אדומות, שופכים את השמנת (חבילה וחצי). על אש בינונית
שומרים שהשמנת לא תרתח ובו זמנית מערבבים במטרפה את הקרמל עד שכולו נמס לתוך
השמנת (תהליך זה לוחק בד"כ 7-10 דקות, לפעמים הרבה יותר). לאחר שלא נשאר זכר
לקרמל על קרקעית הסיר מוסיפים את הקינמון (כמה? כמה שבא לכם! אפשר גם בלי)
וטורפים בהיסטריה עד שלא נותרים גושים מעצבנים של קינמון, חוזרים על התהליך עם
כול התבלינים (העצלנים יכולים להשתמש בתערובת 'בהרט' שמכילה את רוב התבלינים
בכמויות טובות יחסית). עכשיו הסיר אמור להכיל שמנת צבעונית-חומה-מתוקה. בשלב
הזה אני אוהב להגביר את האש ולתת לשמנת לרתוך ולעלות תוך כדי עירבוב מאסיבי
(זה נותן לשמנת אווריריות והתבלינים נמסים יותר טוב, מה גם שהשמנת מגיעה
לטמפרטורה גבוהה וזה חשוב לאחר כך). הגענו ל'אחר כך': מחבים את האש וממשיכים
לטרוף במטרפה את השמנת עד שכמות ההדים יורדת משמעותית, בשלב זה אנו יודעים
שהשמנת בטמפרטורה טובה להמסת השוקולד, אז שופכים אותו. בהדרגתיות ומערבבים עם
המטרפה מאוד מאוד מהר כדי שהשוקולד לא ישרף (במקרה ואין לכם ניסיון קודם) וכדי
שינמס בצורה אחידה. אחרי שהכנסתם את כול השוקולד ממשיכים לטרוף במהירות (באמת,
אם לא תעשו את זה באגרסיביות השוקו לא יצא אחיד). עכשיו אמור להיות בסיר שוקו
סמיך וטעים (אני ממליץ לערבב עכשיו עם כף מתכת את קרקעית הסיר כי תמיד יש
שוקולת שנדבק לקרקעית... וחבל). את שארית השמנת מקציפים עם קצת סוכר. (כן, אני
יודע שאין קצפת בתמונות, מצטער לא הייתה לי הרבה שמנת באותו ערב במקרר) שופכים
שוקו לכוס זכוכית שקופה ויפה ומעל מפזרים מהקצפת, ניגשים לספה, מקשיבים לגשם
בחוץ ושותים עם חברים.

אם יוצא מעט מידי אפשר להוסיף חלב, זה לא משנה כול כך את הסמיכות, העיקר זה
כמות השוקולד והסוכר (תמיד אפשר להוסיף עוד סוכר לשמנת).

דבר אחרון: כולם מוזמנים לערב שוקו בדירתי שבירושלים (בגילה יותר קר!)







loading...
חוות דעת על היצירה באופן פומבי ויתכן שגם ישירות ליוצר

לשלוח את היצירה למישהו להדפיס את היצירה
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
תאילנדי לכל
פועל סלולרי לכל
תלמיד.


תרומה לבמה




בבמה מאז 12/11/05 11:05
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
פורד אמיר פרפקט

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה