[ ביית אותי ]   [ עדיפה ]   [ עזרה ]  [ FAQ ]  [ אודות ]   [ הטבלה ]   [ דואל ]
  [ חדשות ]   [ אישיים ]
[
קול-נוע
]
 [
סאונד
]
 [
ויז'ואל
]
 [
מלל
]
 
New Stage
חיפוש בבמה

שם משתמש או מספר
סיסמתך
[ אני רוצה משתמש! ]
[ איבדתי סיסמה ): ]


מדורי במה







איש המערות
/
מתכון לסופגניה

את הבצק צריך לערבב בעדינות, להוסיף את החומרים והתבלינים
במידה הנכונה ובקצב המתאים...
צריך ללוש עד שמרגישים את הבצק נענה למגע היד, לא נדבק ולא
נקרע אלא זורם עם התנועות והקצב...
צריך ליצור סביבה חמימה ומוגנת, כדי שיוכל לתפוח באופן
ספונטני...
להביא לטמפרטורה מדויקת כדי שהסופגניה תזהיב ותתחיל להפיץ את
הריח הכל כך אופייני...
כשהסופגניה רכה, חמה וריחנית, מתמסרת למגע יד והבל פה, היא
מוכנה לקלוט את הריבה, אותה נחדיר במזרק מתאים, לא לאט מדי, גם
לא מהר מדי...
ולפעמים קורה גם, שהבצק קופא על שמריו ואיננו תופח. כבר קרה לי
שרוקנתי מזרק מלא ריבה לכיור.







loading...
חוות דעת על היצירה באופן פומבי ויתכן שגם ישירות ליוצר

לשלוח את היצירה למישהו להדפיס את היצירה
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
אני כמו ד"ר
הופמן, אבל
במוזיקה!






אחד, שמאמין
בעצמו.


תרומה לבמה




בבמה מאז 10/1/02 0:57
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
איש המערות

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה