[ ביית אותי ]   [ עדיפה ]   [ עזרה ]  [ FAQ ]  [ אודות ]   [ הטבלה ]   [ דואל ]
  [ חדשות ]   [ אישיים ]
[
קול-נוע
]
 [
סאונד
]
 [
ויז'ואל
]
 [
מלל
]
 
New Stage
חיפוש בבמה

שם משתמש או מספר
סיסמתך
[ אני רוצה משתמש! ]
[ איבדתי סיסמה ): ]


מדורי במה







מייקל גדעון
/
שוקולד מריר

לכל אחד יש שוקולד בבית, קצת, לא הרבה. כולם אוהבים שוקולד;
לבן, חלב, מריר ואפילו תפוזים. גם אני אוהב שוקולד. אני משתדל
שלא לאכול את השוקולד שבביתי. אני יודע שבסופו של יום השוקולד
נגמר, משאיר עלי את חותמו, ואני נותר, עם הטעם המתוק אך הכל כך
מריר של עוד. שוב ושוב מוצא אני את עצמי אוכל ממנו, איני לא
יכול להפסיק. היום טעמתי מהשוקולד החדש, 90 אחוז קקאו, הוא היה
נורא. הפעם לא נשארתי עם טעם מתוק אלא רק עם טעם מריר, טעם שלא
הצלחתי להעביר.  יום חלף, אחריו חודש ועוד חודש וכך השנים
עברו, וכבר לא אכלתי מהשוקולד יותר, אבל נשארתי עם הטעם, הטעם
המריר הזה בפה שלא עוזב אותי אפילו לרגע. לפעמים אני פותח את
הארון, רק כדי להסתכל על השוקולד, אני חושב על הטעם המתוק שאני
כל כך משתוקק להרגיש, וכשאני כבר מושיט את ידי אליו, אני שם לב
לתווית: "שוקולד מריר איכותי-90%". מילה אחת תופסת את תשומת
הלב שלי, אני מושך את ידי בבת אחת, וטורק את דלת הארון, אבל
אני לא שוכח, אני לא שוכח שכשאכלתי את השוקולד בפעם הראשונה,
היה לו גם טעם מתוק.







loading...
חוות דעת על היצירה באופן פומבי ויתכן שגם ישירות ליוצר

לשלוח את היצירה למישהו להדפיס את היצירה
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
אני חושב- משמע
אני קיים




















ווינדואוז


תרומה לבמה




בבמה מאז 18/2/21 9:40
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
מייקל גדעון

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה