[ ביית אותי ]   [ עדיפה ]   [ עזרה ]  [ FAQ ]  [ אודות ]   [ הטבלה ]   [ דואל ]
  [ חדשות ]   [ אישיים ]
[
קול-נוע
]
 [
סאונד
]
 [
ויז'ואל
]
 [
מלל
]
 
New Stage
חיפוש בבמה

שם משתמש או מספר
סיסמתך
[ אני רוצה משתמש! ]
[ איבדתי סיסמה ): ]


מדורי במה







סימון סן
/
009 טעמים

א     אימי אופה לחמים לשבת, אנחנו קוראים לזה לחם-בית. לפעמים
אני מנסה להיזכר בטעם של לחם-הבית, שהייתה אופה רק לפני שלושים
שנה. אז הלחם היה לבן עם סומסום. היום הוא חום ו"בריא". לפעמים
אני מבקש ממנה לאפות לחם-בית כמו אז. לא נראה לי שזה יוצא
באותו טעם מיוחד!

מעניין מה היו אוכלים פעם, ואילו טעמים דוחים ואילו טעמים
מופלאים הלכו לאיבוד בדרך האלתור והקדמה? מעניין איך היו חיים
פעם, והאם זה היה יותר "טעים"? האם החיים היו מאושרים יותר?

בכל מקרה כמו היסטוריון אל העתיד, אני מרגיש אחריות לספק קצת
מידע שימושי לאלמוני שיחיה עוד חמש מאות שנה. אם בכל זאת יש
גלגול נשמות, אולי האלמוני הזה יהיה אני!    
   
אני מניח שכהיסטוריון קל יותר לכתוב על המצאת הגלגל ועל מלחמת
עולם משמעותית, מאשר על האוכל בדנמרק ועל הדרכים המקובלות
לסיפוק מיני בתאילנד. אני לא בטוח איזה מידע חיוני יותר. בכל
מקרה, מעניין באמת מה אוכלים היום בדנמרק?

ב     אלמוני יקר,

אם התרנגולות לא יכחדו עד אז כמו הדינוזאורים, אז ודאי יהיו
ביצים של תרנגולות. בימים אלו הביצים פופולאריות מאוד למאכל אם
כי משיקולים של עודף כולסטרול, הם לא מומלצות למאכל ע"י משרד
הבריאות ואנשים המתפרנסים מהפחד עלולים עם השנים להכחיד את
תעשיית הביצים כולה, עד שלא תדע שיש בהן שימוש!

אני מקווה שיש לך עוד זמן לאכול ואתם לא משתמשים בכדורים
מזינים החוסכים משאבים וזמן. במקרה כזה, אתה יודע מהו אוכל
ותבין על מה אני מדבר בכלל.
   
ישנן דרכים רבות להשתמש בביצים של תרנגולות, ואני מבקש לספר לך
על "ביצה רכה", שהיא קלה להכנה וטעמה אהוב עלי במיוחד! מקובל
לאכול אותה בארוחת הבוקר בערך שלוש שעות אחרי זריחת השמש.

אני לא יודע מהן שיטות החימום שלכם אבל אם יש לך אש, צריך
להכניס את הביצה לכלי חסין אש עם מים ולחמם אותה על להבה קטנה,
בערך בגובה של חצי סנטימטר למשך שלוש דקות. אני מניח שלא
שיניתם את היחידות למדידת אורך ושהזמן הוא אותו זמן ולא המצאתם
דרך חדשה לחישובו.

אם כן בן-זונה מתקדם, צריך לחמם כך שהלבן של הביצה יתקשה
והצהוב של הביצה יישאר נוזלי!
 
ודאי יש לך כבר רובוט מתוכחם, אז תשתמש בו להעמיד את הביצה. אם
לא, תחשוב על רעיון מקורי אחר. פוצעים את קליפתה בקצה הצר של
האליפסה, מזליפים מעט מלח ושולקים בתיאבון. לא מסובך וטעים
מאוד.    

ג     לגבי הסקס, אתה יכול להמשיך להשתמש במכשירים שהמצאתם.
אפשר גם כמו שקית תה לטבול את הפין הזקוף בפות לחה מספר פעמים
עד שגומרים. אולי אסור לי לגלות אבל את האקט המיני, אתה כבר
בטוח לא יודע, אפשר גם לעשות כמו לפני שלושים שנה, בלי ניילון.
גם כשלא עושים ילדים. אז טעמו הוא המורגש ביותר!    
   
אם אתה פוחד ממחלות מקצרות חיים, כמו מגיפת האיידס שהתרחשה
לפני חמש מאות שנה בארץ, אז מומלץ להשתמש בשיטה מוזרה שהייתה
נהוגה בכפרים הנידחים של תאילנד. להזליף בין אצבעות הרגליים
שלוש טיפות של דבש דבורים. מחקרים לימדו שזאת הדרך הכי בטוחה
להעצים את ההנאה ובכך להאריך את החיים!

    למענך, נועם.







loading...
חוות דעת על היצירה באופן פומבי ויתכן שגם ישירות ליוצר

לשלוח את היצירה למישהו להדפיס את היצירה
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
רגע, דופקים
בדלת



המשפט האחרון
ביומנה של אנה
פראנק


תרומה לבמה




בבמה מאז 4/3/12 1:43
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
סימון סן

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה