New Stage - Go To Main Page

נטע מיזלס
/
את הבשר הרך הרך הזה

את הבשר הרך הרך הזה, המתיישן,
לפרוס דק-דק,
ולטגן.
או דווקא, להשאירו חי (ונא)
לטפטף לימון ולהמתין
שיסיים להתפתל.
את הבשר הזה,
הרך,
לפרוס, לחתוך,
ולתבל.

לצד המנה, מומלץ להגיש:
מעט רמיזות מטאפיזיות, כמה להטוטים לשוניים
ואנקדוטה אחת נוגעת
על קשרי אוהבים.



היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
בבמה מאז 23/9/10 13:22
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
נטע מיזלס

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה