ברוקולי טיפוסי שתפסתי בגינה. אמא'לה!
מצרכים:
2 כפות שמן טבעי
1 בצל, חתוך דק
1כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ
1 כפית מלח
3 כוסות כרובית, חתוכות לגודל נגיסה
3 כוסות ברוקולי, חתוך לודל נגיסה
1 כף מיץ לימון טבעי טרי
1 כפית קליפת לימון מגורדת
אופן הכנה:
חממו השמן במחבת-סיר גדולה, הוסיפו בצל, ג'ינג'ר ומלח.
טגנו עד שהבצל שקוף.
הוסיפו כוס מים, הוסיפו הכרובית וכסו במיכסה. בשלו 5 דקות.
הוסיפו ברוקולי ובשלו 5 דקות נוספות או עד שהירקות רכים.
הוסיפו מיץ לימון לפני ההגשה.
פזרו הקליפות המגורדות והגישו.
אני מקווה שהצלחתם/ן בבישול, אבל יש לי בעיה אחת....
למה לעזאזל מישהו ירצה לאכול ברוקולי??? הוא כל-כך מפחיד! גם כשהוא מוסתר ע"י
כרוביות!
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.