[ ביית אותי ]   [ עדיפה ]   [ עזרה ]  [ FAQ ]  [ אודות ]   [ הטבלה ]   [ דואל ]
  [ חדשות ]   [ אישיים ]
[
קול-נוע
]
 [
סאונד
]
 [
ויז'ואל
]
 [
מלל
]
 
New Stage
חיפוש בבמה

שם משתמש או מספר
סיסמתך
[ אני רוצה משתמש! ]
[ איבדתי סיסמה ): ]


מדורי במה









ריבת ''כליל החורש''


ריבת ''כליל החורש''


ריבת ''כליל החורש''
לחלוב


ריבת ''כליל החורש''
להתמוגג


ריבת ''כליל החורש''
נחוח הלימון


ריבת ''כליל החורש''


ריבת ''כליל החורש''
להסיר את שאריות ה"עצה"




צא/י לחורש הקרוב,
גש אל כליל החורש העומד במלוא פריחתו
"חלוב" את הפריחה...
------------------------------

רכיבים:
פריחת כליל החורש - 4 כוסות
סוכר - 3
לימונים - 3
אגוז מוסקט טחון - לפי הטעם
(אפשר להוסיף או להחליף בציפורן ו/או ג'ינג'ר, על פי החשק.)

אופן הכנה:
לנקות את הפריחה ולהפריד מהעצה
לסחוט לימון אחד
לחתוך שני לימונים לקוביות
להוסיף הנ"ל עם הסוכר לסיר
לחמם על אש קטנה עד הפיכת הבלילה לנוזל

להמשיך ולחמם על אש קטנה תוך כדי בחישה, עד קבלת הסמיכות הרצויה.
(אצלי, כ-40-50 דקות)

הערות:
"לחלוב" את כליל החורש בעדינות, כך שהתפרחת תשאר בשלמותה עם מינימום עצה -
(הענף/בד אחרון המחבר את הפריחה לעץ)
לערבב בכף עץ.
אפשר להוסיף או להחליף בציפורן ו/או ג'ינג'ר, על פי החשק.

מקור המתכון:
מנפלאות הבישול של סבתי - בתיה הפטר
-------------------------------------------------------------------
MIXED MEDIA הה?! :-)







loading...
חוות דעת על היצירה באופן פומבי ויתכן שגם ישירות ליוצר

לשלוח את היצירה למישהו להדפיס את היצירה
היצירה לעיל הנה בדיונית וכל קשר בינה ובין
המציאות הנו מקרי בהחלט. אין צוות האתר ו/או
הנהלת האתר אחראים לנזק, אבדן, אי נוחות, עגמת
נפש וכיו''ב תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו
לך או לכל צד שלישי בשל מסרים שיפורסמו
ביצירות, שהנם באחריות היוצר בלבד.
שיר הלל לתות:

הו, תות
אתה כה אדמדם
ונאה למראה,
מה מתוק היית,
באותו קיץ
מאושר...


תרומה לבמה




בבמה מאז 28/3/03 12:00
האתר מכיל תכנים שיתכנו כבלתי הולמים או בלתי חינוכיים לאנשים מסויימים.
אין הנהלת האתר אחראית לכל נזק העלול להגרם כתוצאה מחשיפה לתכנים אלו.
אחריות זו מוטלת על יוצרי התכנים. הגיל המומלץ לגלישה באתר הינו מעל ל-18.
© כל הזכויות לתוכן עמוד זה שמורות ל
גיל קני

© 1998-2024 זכויות שמורות לבמה חדשה